— INDIVIDUELE KINDERCOACHTRAJECTEN —

Laat kinderen GROEIEN!


Het leven hoort 1 groot FEEST te zijn.  Toch?  Was het maar waar ...  Het stelt ons vaak op de proef en dit al vanaf onze kindertijd.  

Kinderen zijn hard voor elkaar, ze hebben harde woorden klaar voor elkaar.  Deze geven littekens tot ver in je verdere bestaan.  

De littekens zorgen soms voor een bepaald gedrag naar de buitenwereld toe.  Ze worden gevoed door lelijke woorden over de kids hun uiterlijk, hun karakter, wat vaak zorgt voor een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, timide kinderen.  Dit willen we toch niet?  

We willen net onze kids alle GROEIKANSEN geven die er zijn! 

Soms is er ook in de hersenen iets anders aan de hand wat zorgt voor bepaald gedrag.  Deze diagnoses zijn voor de kinderen soms onbegrijpelijk.  Ik heb WAT?!  Wat is dat?  Wat doet dat? Wat kan ik eraan doen?  Kan dat weggaan?  


Wil je dat er mee aan de slag gegaan wordt met je zoon of dochter?  

Ik doe dit via creatieve werkvormen zodat het 'GEVOEL' wordt aangesproken bij de kinderen en niet hun 'GEDACHTEN'.  Op deze manier wordt er onbewust en op lange termijn veel meer bereikt dan wanneer kinderen het gevoel hebben dat ze aan de slag moeten met hun 'gedachten'.  

We kijken samen vanuit uw hulpvraag voor je zoon of dochter of samen met jullie als gezin, wat er eerst wordt aangepakt en ik bespreek ook met jullie wat we gaan doen en dergelijke.  

Het aantal sessies wordt afgestemd op de hulpvragen.  De sessies duren 30 minuten a 1u naargelang de leeftijd en komen op 30 a 60 euro per sessie.