Wie ben ik? 

vol liefde voor kinderen! 

Mijn naam is An Wynants. Ik ben gehuwd met Tim en heb 2 parels van dochters.

Gepakt en gezakt met 20 jaar ervaring in het buitengewoon onderwijs in mijn rugzak, wandel ik deze uitdaging tegemoet.

Ik wil vanuit mijn passie, werken met kinderen, met hen aan de slag om hen sterker in de wereld te zetten.

Kinderen zijn hard voor elkaar en ze worden in hun schoolloopbaan wel eens geconfronteerd met rake opmerkingen van leeftijdsgenoten of merken dat het verwerken van leerstof moeilijker (anders) gaat of dat hun gedrag niet hetzelfde is als de andere kinderen in de klas.

Geloof het of niet, maar vanaf dat moment zijn er littekens bij deze kinderen.

Mijn doel, mijn missie is om HEPPIE KIDDIES te verkrijgen door hen een grote portie zelfvertrouwen mee te geven waardoor ze zichzelf gaan waarderen en hun talenten kunnen exploreren in alle aspecten. Zo kunnen we samen die littekens erkenning geven en ze vervagen door onze talenten in te zetten.

Een kind MOET gelukkig kunnen zijn, zoals hij of zij is.