— INDIVIDUELE TRAJECTEN VOOR OUDERS—

GEEF JEZELF EN JE KIDS ALLE GROEIKANSEN!

Als ouder willen we allemaal het beste voor onze kids.  We willen dat ze gelukkig zijn en we willen hun alles geven wat ons hart begeert.  Toch is dit soms moeilijk.  Je hebt het gevoel dat je je zoon of dochter niet begrijpt, dat er meer aan de hand is.  

Opvoeden is lang niet altijd even makkelijk. Als ouder wil je graag dat het goed gaat met je kind. Je doet er immers alles aan je kind gelukkig te zien. Daarom kan het frustrerend zijn en voel je je machteloos wanneer je kind even van het gelukkige pad afdwaalt. Het maakt je verdrietig en je weet het allemaal even niet meer. Je durft er niet goed met anderen over te praten, bang om beoordeeld te worden.

Oudercoaching helpt je even stil te staan bij jullie levenspad en bij wat je nodig hebt om weer ontspannen te kunnen opvoeden. Dit kan bijvoorbeeld zijn in je manier van communiceren, geven van aandacht, hoe je jezelf projecteert, hoe je kind jou spiegelt…

Oudercoaching kan confronterend zijn en het vraagt moed om naar jezelf te durven kijken, maar net dat geeft je nieuwe inzichten waardoor we samen kunnen op zoek gaan hoe jij je eigen krachten als ouder kan terugvinden.

Wil je dat er vanop afstand naar je gekeken wordt, in je 'ouder' zijn, handelen, ...  Maak dan vrijblijvend hieronder een afspraak.  

Het aantal sessies is afhankelijk van de hulpvragen.  Een sessie duurt telkens 1u en dat komt op 60 euro per sessie.